Whatsapp
Sizi Arayalım

Eskişehir İş Makineleri Operatörlük Kursu

Kentlerin, yaşam mekanlarının ve beldelerin görünümü değişirken, büyük iş makinelerine bu esnada çok önemli görev düşüyor.

Eskişehir İş Makineleri Operatörlük Kursu

İş makineleri, yol yapımından imalat sanayi, şantiye ve maden ve inşaat yapımında kadar pek çok yapıların yapımında önemli rol alıyor. İş makineleri kullanımını öğrenerek bu alanda meslek sahibi olabilmek için iyi bir kurstan eğitim alabilirsiniz.

İş Makineleri Operatörü Nasıl Olunur ?

İş makineleri operatörü olabilmek için ilk etapta G sınıfı ehliyete sahip olmak gerekir. Bunun için de kullanmak istediğiniz iş makinesi sınıfını belirlemeniz gerekir. Bunlar; Kepçe, Dozer, Silindir, Transporter, Beko Loder, Dozer, Greyder, Ekskavatör gibi iş makineleri türleridir. Dolayısıyla her iş makinesinin farklı bir eğitimi vardır. Daha sonra sürücü kursuna kayıt olarak istediğiniz iş makinesi türünde eğitim alabilirsiniz. Bu eğitim sürecinde adaylar G sınıfı ehliyet alabilmek için gerekli olan sınavlara girerler. Sınavı başarı ile tamamlayan adaylara operatörlük belgesi verilir.

G sınıfı sürücü belgesine sahip kişiler her iş makinesini kullanamazlar. Yalnızca almış olduğu eğitim programının ve girmiş olduğu sınavın iş makinelerini kullanabilirler. Eğer tüm iş makinelerini kullanmak istiyorsanız, ayrı ayrı tüm iş makine türündeki eğitimi almalı ve sınavına katılmalısınız.

İş makineleri operatörleri sektörde oldukça iyi maaş alarak iş yapmaktadır. Aynı zamanda sürekli aranan bir meslek olduğu için iş makine operatörleri hem yüksek maaş alabilir hem de kolaylıkla iş bulabilirler.

Eskişehir’de iş makinesi operatörü belgesi almak için kursumuzla iletişime geçebilirsiniz.

Diğer Blog Yazıları

İletişim

Yeni yolculuklarınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

ESKİŞEHİR

EFE Sürücü Kursu Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü 1 Caddesi No:15 Tepebaşı/Eskişehir

+90 (222) 281 00 25

Eskişehir Doğan İş Makinaları 0 222 281 00 25

Eskişehir SRC Kursu 0 222 281 00 23

Eskişehir Doğan Psikoteknik 0 222 281 00 25

Haritada Göster

Ad, Soyad
Telefon
E-Posta
Mesajınız
Güvenlik Kodu

Kişisel verileriniz, Aydınlatma Metni kapsamında işlenmektedir. Gönder butonuna basarak Aydınlatma Metni'ni Çerez Politikası’nı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.